Sari la conținut

„Seara Naţiunilor”, vineri, la Cetatea Râşnov

seara-natiunilor-vineri-la-cetatea-rasnov

„Seara Naţiunilor” în Cetatea Râşnov, cu 700 de reprezentanți din 40 de ţări

Râşnovenii, dar şi turiştii din Oraşul Rozelor se pot bucura, în seara zilei de vineri, 23 august 2019, de un eveniment inedit, „Seara Naţiunilor”, la care sunt aşteptaţi aproximativ 700 de participanți, din 40 de ţări.

Evenimentul care va începe de la ora 19.00, are ca scop prezentarea produselor tradiţionale ținând de mâncare şi băutură din fiecare ţară ce va avea reprezentanţi la Râşnov. Totodată, va fi un bun prilej de a face cunoscute sutelor de oaspeţi din Cetatea Râşnov, a produsele culinare şi tradiţionale ale Transilvaniei.


    „Seara Naţiunilor” este un eveniment pregătit de reprezentanţii din ţara noastră ai Mesei Rotunde, organizaţie ce are filiale în întreaga lume.

Fondată la Norwich (Norfolk, Marea Britanie), în urmă cu peste 90 de ani, Masa Rotundă este o asociaţie non-politică, ale cărei obiective sunt încurajarea unor standarde etice ridicate în viaţa comercială, promovarea părtăşiei în rândul tinerilor bărbaţi profesionişti şi oameni de afaceri şi „împuternicirea fiecărui individ să aibă un impact pozitiv acasă, la locul de muncă şi în comunitatea sa”.

Comentarii

Ultimă oră