Având în vedere că se apropie finalul sezonului, administratorii domeniului schiabil din Poiana Braşov au început să reducă preţurile.

   Astfel, din 4 martie 2019, s-au redus tarifele de transport pe cablu în timpul săptămânii, iar din data de 11 martie 2019 aceste reduceri se vor aplica şi în week-end.

 Mai exact, pentru telegondolă şi telecabina Capra Neagră se vor utiliza 5 puncte în loc de 6, pentru telecabina Kanzel 4 puncte în loc de 5, pentru telescaun Ruia se vor utiliza 3 puncte în loc de 4, iar pentru telescaun Lupului 2 puncte în loc de 3.

   Trebuie precizat faptul că în weekendul 8 – 10 martie 2019, pentru instalaţiile de transport pe cablu se va încasa preţul maximal.

 Pe pârtiile din Poiana Braşov nu a venit încă primăvara, stratul de zăpadă fiind unul consistent, având 130 de cm în partea superioară a masivului Postăvarul şi 110 cm în partea inferioară.

   În aceste condiţii, cu excepţia „S” - ului mare de pe pârtia Lupului (porţiune care în acest sezon a rămas închisă) şi a părţii inferioare a pârtiei Subteleferic, închisă în aceste zile pentru competiţia internaţională de schi FIS Cup Open (care reunește peste 100 de sportivi sosiți din mai multe țări ale lumii), se schiază în condiţii foarte bune pe toate pârtiile din masiv.

   Totodată, în partea superioară a pârtiei Lupului, până la cabană, are loc „Campionatul naţional universitar de schi”. Competiţia a început ieri, iar astăzi probele se vor desfăşura între orele 10.00 şi 14.00. În aceste condiţii, administratorii domeniului schiabil îi roagă pe cei care urcă în masiv să respecte semnalizările pentru zona de concurs.