Sari la conținut

Se lasă cu tsunami în showbiz? Alina Vidican l-a vizitat pe Borcea la puşcărie

se-lasa-cu-tsunami-in-showbiz-alina-vidican-la-vizitat-pe-borcea-la-puscarie-

Alina Vidican pare că nu poate sta departe de fostul ei soţ, Cristi Borcea. Aflată în România pentru câteva zile, fosta doamnă Borcea a mers să îl viziteze pe tatăl copiilor ei la Penitenciarul Poarta Albă, la sfârşitul săptâmânii trecute, insă nu singură, ci însoţită de micuţii ei, dar şi încărcată cu pachete mari pentru Cristi Borcea. Fericită şi de mână cu cei doi copii, blondina a oferit câteva declaraţii la intrare.

''Mi-a fost dor de el. E normal! E soţul meu, iubirea mea'', a fost mesajul Alinei Vidican pentru jurnaliştii prezenţi în faţa Penitenciarului Poarta Albă..

Mai mult ca sigur, acest lucru nu îi va pica bine Valentinei Pelinel, care i-a făcut şi ea o vizită fostului dinamovist, în urmă cu câteva zile, însoţită de părinţii lui Borcea.

Au divorţat după 5 ani de căsnicie

Deşi s-a vorbit despre o împăcare între cei doi, iată că soţii Borcea au decis totuşi să divorţeze. Pe 4 august, cei doi au depus actele de divorţ la Judecătoria Buftea. Cristi şi Alina s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, la o lună de la divorţul fostului acţionar dinamovist de Mihaela.

Omul de afaceri are doi copii cu soţia sa Alina, un băiat, George Alexandru, de 4 ani, şi o fetiţă, Gloria, de 11 luni. Fosta soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit trei copii: Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (12 ani). El mai are o fată, Carolyn (9 ani), pe care a conceput-o cu o fostă amantă, Simona Voiculescu. Iar, de la începutul lunii iunie, are un al şaptelea moştenitor, pe Milan Cristian, băieţelul dăruit de Valentina Pelinel.  

Comentarii

Ultimă oră