Sari la conținut

Se deschide târgul locurilor de muncă la Aro Palace

se-deschide-targul-locurilor-de-munca-la-aro-palace

Peste 50 de angajatori din județul Brașov vor pune la dispoziția celor ce sunt în căutarea unui loc de muncă peste 500 de joburi. Târgul locurilor de muncă are loc la Aro Palace, în perioada 30-31 martie.

Human Resources Consulting, în parteneriat cu First Job School, organizează unul dintre cele mai mari târguri de locuri de muncă din județul Brașov. Ofertele de angajare acoperă majoritatea domeniilor de activitate, de la turism la alimentație public, IT, comerț și producție, și vizează atât poziții entry level, cât și top management.

De asemenea, vor exista oferte și pentru studenți și pentru persoanele care doresc să lucreze în străinătate, cu salariile pornind de la 1.250 euro pe lună, fără comision de recrutare, și pentru studenți sau absolvenți. Organizatorii preconizează participarea a peste 2500 de candidaţi.


Organizatorii evenimentului fac parte dintr-un grup de firme existente pe piaţă de peste zece ani, recunoscute pentru serviciile oferite în domeniul formării profesionale a adulţilor şi în domeniul resurselor umane. First Job school a certificat peste 5000 persoane în diverse meserii, fiind lider de proiect în mai multe proiecte cu finanţare europeană neramursabilă, iar Human Resources Consulting a recrutat, consiliat şi plasat peste 3000 persoane, fiind de asemenea atât lider de parteneriat, cât şi beneficiar al mai multor proiecte cu finanţare europeană nerambursabilă.

Comentarii

Ultimă oră