Sari la conținut

Se dă startul sărbătorilor de iarnă, la Codlea

se-da-startul-sarbatorilor-de-iarna-la-codlea

Codlenii vor intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, pe 8 decembrie 2017, când vor fi aprinse luminile de Crăciun în tot oraşul.

Administrația locală codleană și Casa de Cultură Codlea dau startul primei ediții a festivităților intitulate sugestiv „Codlea de poveste”.

Deschiderea oficială a sărbătorilor de iarnă „Codlea de poveste” va avea loc vineri, în Centrul Istoric.

Codlenii dar și turiștii sunt așteptați la spectacole de colinde, ateliere și concerte susținute de artiști români renumiți.

Autoritățile locale au pregătit ornamente festive, instalații și ghirlande în tot orașul, un mic Târg de Crăciun, concerte și tradiționala scenă a Nașterii Mântuitorului.

Între orele 13.00 - 20.00, toţi cei interesaţi, localnici sau turişti, vor putea vizita Atelierul „Străjerii Cetăţii”, iar între 16.00-17.30 pot asista la un concert de fanfară susţinut de Fanfara Română Codlea.

 Apoi, va avea loc festivitatea aprinderii luminilor de sărbători, eveniment aşteptat de toată lumea. Bradul din Promenadă se va lumina festiv şi va aduce magia Crăciunului, la ora 17.30.

În cadrul evenimentului de deschidere de la 17,45 până la ora 20,00 vor concerta Trupa Vunk, Sava Negrean Brudașcu și îndrăgitul artist de muzică populară Nicolae Furdui Iancu. Va urca pe scenă și Ansamblul Măgura Codlea, ce va prezenta programul „Obicei de iarnă”, program specific acestei perioade.

Iar duminică, 10 decembrie 2017, de la ora 18:00, Primăria Codlea, Consiliul Local și Casa de Cultură a Municipiului Codlea îi invită pe toți cei dornici să intre în atmosfera de sărbători la un spectacol inedit de colinde susținut de codleanul BARTIE DON CON împreună cu CVINTETUL KAPELLA. Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură din Codlea, iar intrarea va fi liberă.

Proiectul „Codlea de poveste” presupune apoi derularea mai multor activități socio-culturale și distractive pe tot parcursul lunii decembrie.

Comentarii

Ultimă oră