Sari la conținut

Se caută voluntari pentru amenajarea curții grădiniței din satul Mina 1 Mai

se-cauta-voluntari-pentru-amenajarea-curtii-gradinitei-din-satul-mina-1-mai

După cursa cu obstacole de la Brașov Heroes, a venit timpul ca brașovenii să dea din nou o mână de ajutor și să se impline într-un alt proiect ce are nevoie de susținere! A venit vremea să fie pus în practică un alt obiectiv social propus și anume: amenajarea curții Grădiniței din satul Mina 1 Mai.

În urma primelor discuții cu voluntarii care doresc să participe la amenajări, s-a stabilit că ar fi mai bine ca zilele de muncă voluntară să nu fie în week-end, ci în timpul săptămânii lucrătoare.

Astfel, în perioada 23-25 august 2017, inimoșii care vor să se implice în lucrările de reamenajare a curții grădiniței din satul Mina 1 Mai, sunt așteptați după ora 13.00, ca împreună, printr-un efort reunit, să schimbe înfățișarea locului în care merg să învețe de luni până vineri peste 100 de copii.

„Dacă poți să dai o mână de ajutor, te așteptăm cu plăcere alături de noi”, lansează invitația coordonatorii proiectului, Carmina Nicolescu și Claudiu Grusea.

Colonia Mina 1 Mai! Un loc de poveste, cu copii frumoși! În curând va începe un nou an școlar, iar prin această acțiune se dorește să li se asigure copilașilor un loc mai vesel. „Promitem zâmbete colorate!”

     Colonia 1 Mai este un sat în comuna Vulcan din județul Brașov, Transilvania, România. Se află în Depresiunea Brașov, la poalele estice ale munților Perșani, la 18 kilometri de Brașov.

Organizația care a pus la cale acțiunea, „Asociația Tineri Pentru Brașov” este un ONG, prin care se dorește implementarea unor proiecte de renovare sau reparații ale sălilor de clase, holuri sau curţi de școli, grădinițe sau secții de pediatrie, care să fie „umplute de culoare”, cu povești desenate pe pereţi care să inspire sufletele copiilor. Toate aceste lucrări sunt realizate cu voluntari, oameni cu suflet mare, care dau dovadă de empatie atunci când e nevoie de ei.

Comentarii

Ultimă oră