Sari la conținut

Se caută trei polițiști pentru Disciplina în Construcții, Afișaj Stradal și Relații Publice

se-cauta-trei-politisti-pentru-disciplina-in-constructii-afisaj-stradal-si-relatii-publice

 Biroul Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal al Poliției Locale Brașov are nevoie de doi noi membri pentru completarea colectivului.

Înscrierile se fac în perioada până pe 18 noiembrie 2019, printre actele cerute la dosar fiind documentele care să ateste studiile superioare într-una din specializările necesare pentru desfășurarea activității în acest domeniu – arhitectură și urbanism sau inginerie civilă și un certificat psihologic specific muncii de polițist.


   Scos la concurs este și unui post de referent pentru Compartimentul Relații Publice, Evidența proceselor verbale. Dosarele se depun tot în perioada 28 octombrie – 18 noiembrie 2019. Pentru acest job, candidații trebuie să treacă, însă, de o probă suplimentară pentru testarea cunoștințelor de IT, examen eliminatoriu, care se va desfășura în 28 noiembrie 2019.


   Proba scrisă pentru cele trei posturi vacante se va desfășura în 3 decembrie 2019, iar data și ora interviului vor fi afișate împreună cu rezultatele de la proba scrisă.


     Toate amănuntele cu privire la bibliografie și condiții de înscriere se pot obține la numărul telefon 0368.45.70.10 prin Serviciul Resurse Umane, dar și de pe site-ul www.politialocalabrasov.ro.

Comentarii

Ultimă oră