Sari la conținut
scurtmetraj-realizat-la-rasnov

Un regizor independent de film  vrea să dea lovitura la TIFF Transilvania cu un scurtmetraj realizat la Râşnov. Braşoveanul Vlad Ionel se apropie de finalul lucrărilor  la filmul ,,Necrolog în do major,,  şi doreşte să înscrie scurtmetrajul în competiţia TIFF 2014 precum şi la alte festivaluri internaţionale.
Filmul “Necrolog în do major” se încadrează în genul “thriller” şi îi are în distribuţie pe actorii Ciprian Mistreanu, Jassmine Cristina Goldeanu şi Adi Nastac, ce vor da viaţă unor personaje de factura diferită aduse împreună, şi care, în final, îşi vor releva fiecare scopul unic într-o conjunctură atipica, dar emoţională. Acţiunea filmului se petrece în zona Râşnovului, un perimetru foarte drag creatorului independent de film.
„Scenariul pentru ,,Necrolog în do major,, l-am scris în decembrie, am avut o perioadă scurtă pentru preproducţie, cred că 6 săptămâni, zilele acestea am tot tras şi mai avem de tras două secvenţe şi sper să fie gata în martie, să pot merge cu el mai departe la un festival de film” a declarat Vlad Ionel, creator independent de film.
„Necrolog în do major” este realizat cu sprijinul profesioniştilor Mihai Ştefanica şi Iulian Stanciu, parteneri ai proiectului şi a co-producatorului Adrian Eremia. De asemenea, proiectul e realizat şi cu participarea lui Bogdan Ştefănescu, a Alinei Csiki, producător executiv şi a lui Adrian Voinescu, în calitate de producător al scurtmetrajului. Filmul va fi înscris în competiţii la categoria Scurtmetraje din cadrul celor mai importante festivaluri de film din România şi din străinătate.

Comentarii

Ultimă oră