Sari la conținut
schimbari-la-fc-brasov

Update: Președintele interimar al Consiliului de Administrație al clubului stegar, doctorul Gheorghe Popa, nu a fost împăcat cu demisa lui Vasile Dochița și i-a propus acestuia postul de vicepreședinte al clubului. Dochița, cel care a ținut în viață clubul în ultimele opt luni a acceptat propunerea.

FC Brașov a suferit astăzi o pierdere grea. Președintele executiv al grupării galben-negre, Vasile Dochița, omul care a ținut în viață această echipă, a demisonat în această dimineață din funcție. Cu o săptămână înainte de începerea părții a doua a campionatului în Liga a doua, staff-ul echipei FC Brașov a suferit modificări. Oficialii grupării de sub Tâmpa au hotărât să-l numească pe Adi Szabo în funcția de director tehnic și pe Ioan Naghi în cea de antrenor secund. Cei doi îl vor ajuta pe principalul Mihai Stere pentru ca echipa să-și atingă obiectivul, promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

În altă ordine de idei, președintele interimar al Consiliului de Administrație de la FC Brașov, doctorul Gheorghe Popa, a declarat că se lucrează la definitivarea mai multor transferuri, pentru ca echipa să poată să-și îndeplinească obiectivul. „Suntem în discuții cu 7, 8 jucători. Vom vedea cine va ajunge la echipă. Avem discuții avansate cu Florin Iacob și Bruno Madeiara, ei s-ar putea reîntoarce la Brașov. A fost o discuție și cu privire la Vlad Mihalcea de la Steaua. Am pornit tratativele și cu un jucător români sub 19 ani, care evoluează în Italia. Sperăm ca până cel târziu miercuri să definitivăm lotul”, a spus doctorul Gheorghe Popa.

Comentarii

Ultimă oră