Sari la conținut

Schimbări în trafic, odată cu lucrările din zona Tractorul

schimbari-in-trafic-odata-cu-lucrarile-din-zona-tractorul

Odată cu lucrările de extindere a străzii 13 Decembrie, reprezentanţii Primăriei împreună cu cei ai Poliţiei Rutiere au decis luarea unor măsuri suplimentare în vederea fluidizării traficului ce vizează şi străzile adiacente.


    Astfel, odată cu turnarea ultimului strat de asfalt pe tronsonul din dreptul parcului al acestei artere principale de circulaţie, s-a luat decizia ca accesul la stânga spre strada Octavian Goga să fie închis, astfel încât să fie evitată crearea unor blocaje în trafic.


    Pentru a bloca accesul spre Octavian Goga pe axul drumului au fost montaţi stâlpi separatori de sens, astfel de amenajări urmând să fie făcute în toate zonele de intersecţie cu străzi la stânga.

După ce vor fi definitivate lucrările de lărgire şi pe porţiunea dintre pasajul de cale ferată şi sensul giratoriu de la Făget, se va lua în calcul posibilitatea amenajării unei benzi speciale pentru la stânga spre Octavian Goga.


    În plus, pe porţiunea de intrare în strada Turnului dinspre 13 Decembrie, până în dreptul Spitalului Medlife, a fost introdus sens unic, fiind reamenajate şi parcările în spic, astfel încât să existe mai multe locuri, ţinând cont că zona s-a aglomerat odată cu deschiderea de noi spaţii de birouri pe fosta platformă industrială.

Comentarii

Ultimă oră