Sari la conținut

Scaunele de plastic nu au ce căuta pe terasele de pe strada Republicii

scaunele-de-plastic-nu-au-ce-cauta-pe-terasele-de-pe-strada-republicii

  Primăria Braşov ia în calcul să anuleze autorizaţiile pentru comercianţii care nu respectă regulile


   Primăria Braşov promite „toleranţă zero” faţă de comercianţii de pe strada Republicii, care nu respectă regulile privind amenajarea teraselor.
Anunţul a fost făcut de către primarul Braşovului, George Scripcaru, care a declarat că ia în calcul inclusiv anularea unor acorduri pentru cei care nu respectă regulile. „Există reguli clare privind amenajarea teraselor în Centrul istoric. Scaunele şi mesele trebuie să fie din lemn sau fier. Am descoperit astfel de piese de mobilier din material plastic, furnizate de producători de bere. Am găsit chiar şi butoaie la o terasă, la altele tot felul de garduri, iar unii comercianţi înţeleg că 3 metri pătraţi sunt egali cu 6 metri pătraţi”, a declarat George Scripcaru.


   De altfel, acesta s-a arătat nemulţumit de activitatea poliţiştilor locali în ceea ce priveşte verificarea modului în care sunt respectate regulile de amenajare a teraselor şi ... mai în glumă, mai în serios, a spus că agenţii acestei instituţii vor intra într-un program de instruire, pentru a şti cum trebuie să arate o terasă legală.

Comentarii

Ultimă oră