Sari la conținut

SCANDAL MONSTRU: Documente ARSE la Primăria Predeal (EXCLUSIV - VIDEO)

scandal-monstru-documente-arse-la-primaria-predeal-exclusiv-video

Descinderi, de urgenţă, la Primăria din Predeal! Criminalişti, procurori şi reprezentanţi ai Prefecturii au fost trimişi la faţa locului după ce MIX TV a le-a prezentat autorităţilor imagini potrivit cărora zeci de documente din interiorul Primăriei staţiunii au fost incendiate. Anchetatorii trebuie să stabilească acum, dacă actele erau în original sau în copie. Amănunte aflaţi, în exclusivitate. Documentele au fost incendiate în miez de noapte, spun localnicii, şi ar fi fost vizate acte din perioada 2000 – 2008. O angajată a Primăriei din Predeal susţine că ar fi fost arse doar copii ale unor documente.

Mai mult, femeia susţine că ar fi vorba despre copii ale unor documente de la Casa de Cultură şi nicidecum din Primărie. Imaginile cu detalii despre terenuri forestiere şi piese auto ori documente semnate chiar de fostul primar al Predealului, din perioada 1992 – 2008, par să o contrazică. O altă reprezentantă a Primăriei din Predeal susţine că printre actele arse sunt şi documente în original.

Reporterul BRASOVULTAU.RO a predat toate imaginile şi declaraţiile obţinute în urma unei investigaţii de presă atât Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, cât şi prefectului judeţului. La sediul Primăriei din Predeal au fost trimişi, imediat, criminalişti, procurori şi reprezentanţi ai Prefecturii pentru anchete şi controale. Oamenii legii urmează să stabilească cu exactitate ce documente au fost incendiate şi de ce acţiunea a avut loc în mare secret.

VIDEO: Stirile MIX TV

Comentarii

Ultimă oră