Sari la conținut

S.C. BRAVCOD S.R.L. cu sediul în Codlea anunță depunerea solicitării de emitere a autorizației integrate de mediu pentru Ferma nr. 2

S.C. BRAVCOD S.R.L. cu sediul in mun. Codlea, Extravilan, km 3, jud. Brasov, anunta depunerea solicitarii de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru Ferma nr. 2 din mun. Codlea, Extravilan, Sos. Codlea-Sibiu, km 3, jud. Brasov.


Activitatea se incadreaza in anexa 1 a Legii nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 6.6., lit. a) Cresterea intensiva a pasarilor de curte si a porcilor, cu capacitati de peste 40.000 de locuri pentru pasari de curte, asa cum sunt definite la art. 3, lit. rr) din prezenta lege.


Informatiile privind impactul potential asupra mediului, a activitatii pentru care se solicita emiterea autorizatiei integrate de mediu, se pot obtine de la sediul APM Brasov, str. Politehnicii, nr. 3, jud. Brasov, zilnic de luni-joi, intre orele 8-16.30 si vineri, intre orele 8-14.

Observatiile, sugestiile si propunerile publicului se primesc in scris la sediul APM Brasov sau prin e-mail la office@apmbv.anpm.ro.

Comentarii

Ultimă oră