Sari la conținut

Şase metode distractive prin care poţi să slăbeşti rapid

sase-metode-distractive-prin-care-poti-sa-slabesti-rapid-

1. Kangoo Jumps este una dintre cele mai distractive şi eficiente metode de a scăpa de kilogramele nepoftite. Kangoo Jumps este o tehnică distractivă de mişcare numită aşa după ghetele prevăzute cu arcuri și benzi de întindere.
Folosirea acestora a dat naştere unui sport care îmbină aerobic, Tae-Bo şi jogging şi care a fost adus în România acum câţiva ani de Kinga Sebastien. Această tehnică ajută foarte mult la îmbunătățirea respirației și la circulația sângelui, dar și la reducerea celulitei.
În plus, cu ajutorul Kangoo Jumps se poate slăbi în jur de 7-8 kg pe lună. Însă, pentru a obține aceste rezultate sunt necesare trei ședințe pe săptămână și un regim alimentar adecvat. O ședință de Kangoo Jumps costă între 20 şi 30 de lei.

2. Squash. Nu se ştie foarte multe despre acest sport la noi, însă asta nu trebuie să te împiedice să afli tu mai multe despre el. În primul rând, este o metodă excelentă te a te simţi bine şi, în acelaţi timp, de a slăbi.
Rezultatele se vor vedead rapid, iar braţele şi picioarele se vor tonifia într-un timp scurtdeoarece sunt părţi extrem de solicitate în acest sport. Într-o oră poţi să consumi până la 1.200 de calorii.

3. Salsa. Acest tip de dans te va captiva încă de la prima şedinţă. Nu numai că te va ajuta să slăbeşti rapid, dar vei uita şi de grijile cotidiene, iar zâmbetul îşi va face simţită prezenţa pe faţa ta.
Nu contează că nu ai mai dansat salsa niciodată şi nici nu cunoşti bine niciun alt stil, vei vedea că vei învăţa rapid paşii de bază, distracţia va fi la ea acasă, iar silueta ta se va schimba rapid în bine. În plus, va fi o ocazie excelentă de a cunoaşte oameni noi. Cine ştie... poate chiar îţi vei întâlni jumătatea.

4. Rolele, bicicleta sau skateboard-ul. Îţi e dor de copilărie? Mergi şi cumpără-ţi (dacă nu ai) o pereche de role, o bicicletă sau un skateboard. Mergi în parc de 3 -4 ori pe săptămână şi plimbă-te câte jumătate de oră. Uşor – uşor, greutatea ta se va modifica, iar kilogramele nedorite se vor lăsa duse. Aşa îţi vei aduce aminte de copilătie, te vei distra, dar vei şi slăbi.

5. Patinează. Un sport deosebit, elegant, pentru femeile care vor să încerce şi altceva, dar care îşi doresc şi să revină la silueta de altădată. Într-o oră de patinaj poţi să arzi până la 1.000 de calorii, dar ca să ajungi la rezultatul dorit e musai să faci antrenamente de două-trei ori pe săptămână.

6. Hula Hoop. Apelează la această metodă şi te vei distra pe cinste, dar vei da uitării şi colăceii de pe abdomen care acum nu te lasă să te bucuri de nimic. În plus, poţi oriunde să te joci cu cercul. Acasă, în parc sau chiar şi la birou.

Sursa romaniatv.net

Comentarii

Ultimă oră