Sari la conținut

Şase instituţii din subordinea Primăriei, printre care şi Zoo, vor avea energie electrică „franţuzească”

sase-institutii-din-subordinea-primariei-printre-care-si-zoo-vor-avea-energie-electrica-frantuzeasca

Factura totală pe 4 ani este de aproape 10 milioane de lei

Dacă pentru alimentarea reţelelor de iluminat public, dar şi pentru furnizarea de energie electrică către majoritatea instituţiilor din subordine, Primăria a încheiat un contract valabil în următorii 4 ani cu Electrica Furnizare, pentru alte şase instituţii cu personalitate juridică a fost lansată o licitaţie separată. Contractul, care va fi valabil tot 4 ani, a fost adjudecat în acest caz de francezii de la Veolia, care activează din 1992 şi pe piaţa din România.


Aceştia au avut cea mai avantajoasă ofertă din cele 3 depuse, respectiv un preţ total de 9,81 milioane de lei cu TVA, faţă de valoarea maximă estimată de 10,21 milioane de lei. Printre instituţiile publice care vor plăti factura de curent la Veolia se numără Grădina Zoologică, Regia Pădurilor Kronstadt, Direcţia de Administrare a Infrastructurii Sportive, dar şi colegiile de Transporturi şi Ştiinţe.
Pentru celelalte 75 instituţii cu personalitate juridică cu 525 puncte de consum eferente aflate sub autoritatea Consiliului Local Braşov, Primăria plăteşte pe o perioadă de 4 ani o factură de 49,2 milioane de lei (10,53 milioane de euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Comentarii

Ultimă oră