Sari la conținut

„Sărbătoarea tuturor strigoilor”, în perioada 22 – 30 noiembrie 2019, la Castelul Bran

sarbatoarea-tuturor-strigoilor-in-perioada-22-30-noiembrie-2019-la-castelul-bran

 „E timpul să avem Halloween-ul nostru!”

În perioada 22 – 30 noiembrie 2019, la Castelul Bran va avea loc „Sărbătoarea tuturor strigoilor”, care are rolul de a alunga toate relele şi spaimele anului care se încheie şi pentru a pregăti sărbătorile de iarnă, când Anul Nou va bate la uşă.


    Vedeta sărbătorii va fi usturoiul, cu care vor fi întâmpinaţi toţi vizitatorii, atât în Castelul Bran, în magazine şi în Parcul Regal, cât şi la Restaurantul Castelului, în fiecare farfurie.


    Aici se vor găti bucate alese, de sezon, printre care: supă cremă de dovleac cu curry, plăcintă cu fructe de toamnă şi anason, pulpă de raţă cu linte neagră şi piure de sfeclă roşie, iuţită cu hrean.

Pentru curaj, vor sta la loc de cinste vinurile Chateau Bran şi tăriile de Bran, iar ca leac pentru răcelile de sezon, ceaiul cu usturoi.

Intrare liberă la Castelul Bran , pentru toţi Andreii, de Sfântul Andrei!

În data de 30 noiembrie 2019, turiştii care poartă numele Sfântului Andrei pot vizita gratuit Castelul Bran, în baza unui act de identitate. Seara, de la ora 18.00, vor fi invitaţi la o cină la Restaurantul Castelului, unde vor fi întâmpinați cu un meniu special, de sărbătoare.


   „Castelul Bran, credincios apărător al tradițiilor și obiceiurilor românești, propune vizitatorilor săi o incursiune în trecut, cu gândul să readucă la viață o nouă tradiție pentru viitor. Între 22 și 30 noiembrie 2019, Restaurantul Castelului a pregătit un meniu special, unde ingredientul vedetă este usturoiul. În data de 30 noiembrie, zi de cumpănă între toamnă și iarnă, la restaurant va avea loc „Petrecerea tuturor strigoilor”, începând cu ora 18:00. Vom spune, astfel, adio tuturor relelor și tuturor spaimelor de peste an și ne vom pregăti pentru sărbătorile de iarnă”, susțin organizatorii evenimentului.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0749121120.

Comentarii

Ultimă oră