Sari la conținut

„Săptămâna Studenţilor” prilejuiește zile pline de manifestări, până pe 28 mai

saptamana-studentilor-prilejuieste-zile-pline-de-manifestari-pana-pe-28-mai-

Peste 1.000 de studenţi sunt aşteptaţi la evenimentele din cadrul „Săptămânii Studenţilor Braşoveni”, ce se desfăşoară până pe 28 mai 2018.

Evenimentul, organizat de Asociaţia Studenţilor din Universitatea Transilvania (ASUT), a ajuns la a IX-a ediţie, iar agenda a fost gândită astfel încât să satisfacă toate gusturile tinerilor.

Prin acest proiect se doreşte îndreptarea atenţiei studenţilor către o eficientă organizare a timpului şi participarea activă la o serie de evenimente care să îi scoată din rutina cursurilor pe care le au la facultate.

Săptămâna Studenților Braşoveni își propune să le canalizeze atenţia studenților, atât a celor din Brașov cât și a celor care au venit din alte zone ale țării să studieze aici, către locurile cele mai frumoase, interesante, pline de istorie şi de farmec. Brașovul are foarte multe de oferit studenților, nu doar în ceea ce privește educația formală datorită importanței ca centru universitar, ci și pentru că este un oraș turistic cu potențial în plină dezvoltare la care aceștia pot lua parte.

„Săptămânii Studenţilor Braşoveni” a debutat luni cu un eveniment inedit „Întâlnire la minut”, un exerciţiu prin care, în 60 de secunde, tinerii au fost puşi în situaţia de a spune cele mai importante lucruri despre ei.

    „Rolul acestui eveniment este de a-i face să se cunoască şi să comunice”, au explicat organizatorii.

Astăzi, studenţii vor putea participa, în Complexul Memorandumului, la o seară de folk cu un foc de tabără, iar în 27 mai 2018 va fi Crosul Colorat de pe strada Lungă, care se va desfăşura pe traseul Biserica Sf. Bartolomeu la Şcoala Populară de Artă. La cros deja s-au înscris 298 de persoane, dar lista rămâne deschisă.

Pentru studenţii pasionaţi de lectură a fost pregătit un eveniment special, „Hai la o carte” (în 25 mai 2018) , iar amatorii de selfie-uri îşi pot înscrie „autoportretele” la concursul „Selfie contest online”.

„Prin acest proiect dorim să ridicăm nivelul consumului de cultură la standarde mult mai înalte mai ales în rândul tinerilor, să le înfăţişăm varietatea din care pot alege şi de care se pot bucura oricând. De asemenea, datorită perioadei de desfăşurare şi a activităţilor implementate, Săptămâna Studenţilor reuşeşte să canalizeze atenţia studenţilor, atât a celor din Braşov cât şi a celor care au venit din alte zone ale ţării să studieze aici, precum şi a turiştilor, către locurile cele mai frumoase, interesante, pline de istorie şi de farmec”, a declarat vicepreşedintele ASUT Braşov, Claudia Lupu .

Programul „Săptămânii Studenţilor”:

- Crosul colorat al Universităţii Transilvania din Braşov – 27 mai 2018 (2,2 km - Strada Lungă)


  - Cupa Universităţii Transilvania din Braşov la Fotbal - 21-26 mai 2018 (Colina Arena)
  - Cupa Universităţii Transilvania din Braşov la Biliard - 28 mai 2018 (Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov)
  - Cupa Universităţii Transilvania din Braşov la Bowling – 28 mai 2018 (Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov)
  - Cupa Universităţii Transilvania din Braşov la Escaladă – 28 mai 2018 (Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov)
  - Cupa Universităţii Transilvania din Braşov la Tenis de Masă – 28 mai 2018 (Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov)

- Selfie contest online - 22-26 mai 2018
  - Treasure Hunt Universitatea Transilvania din Braşov - 26 mai 2018 (Municipiul Braşov)

- Seara de Film - 28 mai 2018 (Colina Universităţii)
  - Seară de Karaoke – 24 mai 2018 ( Berăria Ciucaş)
  - „Folk & campfire” - 22 mai 2018 (Complex Studenţesc Memorandului - Foişorul Studenţesc)
  - „Întâlnire la minut” – 21 mai 2018 (Street Cafe)
  - „Simulare de accident rutier” – 23 mai 2018 ( Colină, Platoul Corpului C)
  - Bilete gratuite la teatru – 21-28 mai 2018 (Teatrul „Sică Alexandrescu” Braşov)
  - Curs de nutriţie – 24 mai 2018 (Complex Studenţesc Memorandului - Cămin 8, Et. 1)
  - Curs de time-management – 25 mai 2018 (Complex Studenţesc Memorandului - Cămin 8, Et. 1)
  - „Hai la o carte ”– 25 mai 2018 (Complex Studenţesc Memorandului - Cămin 8, Et. 1)


   - Gala de decernare a premiilor câştigătorilor din cadrul competiţiilor SSB 2018 – 29 mai 2018

Comentarii

Ultimă oră