Sari la conținut

Șantierele „dezordonate” riscă să fie închise

santierele-dezordonate-risca-sa-fie-inchise

Dezvoltatorii imobiliari braşoveni au fost chemaţi la ordine de Primăria Braşov, care i-a atenţionat că sunt la un pas de a li se închide şantierele. Convocarea a fost făcută după o serie de controale „de rutină” făcute până acum atât de cei de la Urbanism, cât şi de comisarii de la Garda de Mediu, care primeşte tot mai multe sesizări de la braşovenii cu spirit civic.

Concluzia a fost că şantieriştii trebuie „disciplinaţi”, pentru că în acest moment ar fi destule motive să li se închidă şantierele. Primii convocaţi la Primărie au fost reprezentanţii celor mai mari 10 dezvoltatori imobiliari din municipiu care au fronturi de lucru.

Reprezentantul Primăriei Braşov a precizat că de începutul acestui an, la mai multe şantiere s-au constatat probleme, fiind identificate camioane fără permis de liberă trecere, organizare de şantier inexistentă sau care nu respecta condiţiile prevăzute în autorizaţie ori nerespectarea unor reglementări privind protecţia mediului. De asemenea, au fost identificate şantiere care nu aveau sisteme de spălare a roţilor camioanelor.

În Braşov sunt în jur de 50 de şantiere mari, adică cele în care există minim un bloc în construcţie.

Comentarii

Ultimă oră