Sari la conținut

Samsung le recomandă utilizatorilor Galaxy Note 7 să îşi închidă telefoanele

samsung-le-recomanda-utilizatorilor-galaxy-note-7-sa-isi-inchida-telefoanele

Samsung Electronics Co Ltd recomandă utilizatorilor de telefoane Galaxy Note 7 să le închidă din motive de siguranţă, în timp ce se fac alte investigaţii, potrivit BBC.

De asemenea, compania din Coreea de Sud a declarat că va opri toate vânzările acestui telefon, potrivit BBC.

Samsung a rechemat aproximativ 2,5 milioane de telefoane în luna septembrie, după ce utilizatorii s-au plâns de faptul că bateriile explodau. Mai târziu, compania şi-a asigurat clienţii că toate dispozitivele înlocuite sunt în siguranţă.

Cu toate acestea, există acum dovezi că şi telefoanele noi pot lua foc, după ce un bărbat din Kentucky a relatat că s-a trezit într-un dormitor plin de fum din cauza unui Galaxy Note 7 înlocuit. iar un zbor intern al Statelor Unite ale Americii a fost evacuat după ce un nou dispozitiv Samsung a început să emită fum în cabină.

"Deoarece siguranţa consumatorilor rămâne prioritatea noastră, Samsung solicită tuturor partenerilor de distribuţie la nivel global să sisteze vânzarea sau înlocuirea acestor dispozitive, în timp ce ancheta se află în desfăşurare", a declarat un oficial al companiei.

"Consumatorii care deţin fie un dispozitiv original sau un Galaxy Note 7 înlocuit sunt sfătuiţi să închidă aceste dispozitive", a mai adăugat acesta.

Presa din Coreea de Sud sugerează că Samsung va opri permanent vânzarea acestui telefon.

Comentarii

Ultimă oră