RATBV a anunţat că în zilele de 14 și 15 septembrie 2019 (sâmbătă și duminică), autobuzele de pe linia 34B (Triaj – Fundătura Hărmanului – Vlahuță – Hidro A) vor circula pe un traseu modificat, schimbarea survenind ca urmare a lucrărilor ce urmează a fi efectuate de Sucursala Regională de Căi Ferate Braşov la pasajul CF de pe str. Fundătura Hărmanului (din vecinătatea Colegiului de Transporturi).

   Astfel, autobuzele liniei 34B nu vor mai circula pe str. Fundătura Hărmanului, ci vor avea un traseu deviat, Astfel, pe sensul Triaj – Hidro A, vehiculele vor circula pe traseul Triaj – str. Hărmanului (stația RATBV) – str. Zaharia Stancu – str. Timișul Sec – str. Timiș-Triaj (stația Facultativă Timiș-Triaj) – traseul obișnuit.

Pe sensul Hidro A – Triaj, acestea vor merge pe ruta Hidro A – traseu obișnuit – CET – str. Timiș Triaj – Stația Facultativă Timiș-Triaj - str. Timișul Sec – str. Hărmanului (stația RATBV) – Triaj.

  În aceste condiții, pe parcursul celor două zile, autobuzele de pe linia 34B nu vor deservi stațiile de pe strada Fundătura Hărmanului, de pe ambele sensuri de circulație, respectiv Liceul CFR, Metabras și Fundătura Hărmanului.