Sari la conținut
sambata-si-duminica-deschis-la-buletine

În zilele de sâmbătă, 1 noiembrie, între orele 08.00 – 16.00, şi duminică, 2 noiembrie, în intervalul orar 08.00 – 21.00, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Braşov va elibera acte de identitate pentru cererile depuse până la data de 30 octombrie inclusiv, şi va oprelua noi cereri pentru emiterea actelor de identitate. Pentru cererile depuse în ziua alegerilor, vor fi emise cărţi de identitate provizorii valabile 30 de zile, astfel încât toţi cetăţenii cu drept de vot să se poată prezenta la scrutinul electoral din ziua de referinţă.

Vineri, 31 octombrie, nu se primesc cereri pentru emiterea actelor de identitate, însă se asigură, în intervalul orar 8.30 – 13.30, eliberarea actelor de identitate pentru cererile depuse până în data de 29 octombrie inclusiv.

Duminică, 2 noiembrie 2014, este data primului tur de scrutin al alegerilor pentru Preşedintele României. Potrivit legii, pentru a-şi exprima dreptul de vot, cetăţenii trebuie să prezinte la secţia de votare un act de identitate valabil.

Comentarii

Ultimă oră