Sari la conținut

Sâmbătă se desfășoară „Crosul pentru Transplant”, concurs caritabil de atletism

sambata-se-desfasoara-crosul-pentru-transplant-concurs-caritabil-de-atletism

„Așa cum v-am obișnuit, de 2 ori pe an alergăm pentru a ajuta. De data aceasta vă invităm să alergăm pentru cei ce au pe lista de priorități un transplant renal și au nevoie de ajutorul nostru”, lansează o invitație pentru brașovenii cu inima mare repreentanții Spitalului Sf. Constantin!

„Crosul pentru Transplant”, aflat la ediția a 2-a este un eveniment sportiv caritabil, o competiție de alergare cros pentru toate vârstele, ce li se adresează locuitorilor municipiului și județului Brașov, copii, tineri, adulți sau seniori, persoane active, dornice de mișcare și relaxare în mijlocul naturii, într-un cadru special amenajat pentru astfel de activități.

Acest concurs de atletism pentru amatori are și un obiectiv bine stabilit, încă de când a pornit la drum acum un an, în 2017, când și-a consumat ediția inaugurală.

Prin taxa de înscriere pe care o vor achita, brașovenii îi vor ajuta pe bolnavii care au nevoie de transplant de rinichi, fondurile rezultate în urma evenimentului fiind îndreptate către această cauză. De asemenea, se pot face și donații.

Înscrierile au loc între orele 8:30- 9:30, urmând ca primul start să se dea la ora 10:00.

Categoriile de start sunt copiii până la 14 ani și adulți -  feminin şi masculin.

Crosul pentru Transplant este organizat de Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, Fundația Clinică Sf. Constantin și Spitalul Sf. Constantin - SC Teo Health SA, în colaborare cu Primăria Municipiului Brașov, Direcția de Sport și Tineret Brașov, alte instituții, sponsori și parteneri.

 Concursul va avea loc sâmbătă, pe 1 septembrie 2018, în Parcul Sportiv Brașov.

Sâmbătă, se anunță o zi frumoasă de toamnă. Inimoșii sunt așteptați în Parcul Tractorul, dimineață la ora 8,30!

Comentarii

Ultimă oră