Sari la conținut
sala-de-sport-nounouta-la-scoala-gen31

După mai mulţi ani în care orele de sport s-au făcut într-o sală de clasă sau în curtea şcolii, elevii din Triaj au intrat în noua sală de sport.
Investiţia a fost realizată cu bani de la bugetul local, într-un an de zile. Obiectivul face parte din proiectul municipalităţii de dezvoltare a sportului în unităţile de învăţământ preuniversitar. În următoarea perioadă vor fi recepţionate alte trei săli de sport, la trei şcoli din municipiu.
„Înainte ne descurcam într-o sală improvizată, intra profesorul de Educaţie Fizică şi bineînţeles că erau clase paralele, erau cei mici, care aveau şi Educaţie Fizică, mergeau în curtea şcolii sau stăteau în sala improvizată şi ceilalţi în curtea şcolii. Ne-am descurcat greu” a declarat  prof. Constantina Simion, director Şcoala gen. nr. 31.
Sala are o suprafaţă de 385 de metri pătraţi, cu teren de sport cu o lungime de 18 metri şi o lăţime de 9 metri şi capacitatea de 60 de persoane. Pe lângă spaţiul de gimnastică, sala are un cabinet medical situat la parter, cu acces direct pe terenul de sport, un birou pentru profesor, cu vedere către spaţiul pentru gimnastică, vestiare, grupuri sanitare şi spaţiu de depozitare a materialelor sportive. Municipalitatea a investit aproximativ 850.000 de lei în acest obiectiv. Pentru săptămânile următoare pregăteşte recepţia pentru alte trei săli.

Comentarii

Ultimă oră