Sari la conținut

BRAȘOV: A murit Sabina fata care s-a aruncat de la etajul ZECE (UPDATE - Drept la Replică)

sa-stins-flacara-vietii-pentru-sabina

Cerul este mai bogat cu un înger! Sabina, fata care în data de 21 iunie a căzut de la etajul 10 al unui bloc din zona Gemenii s-a stins din viaţă acum două zile. Timp de două săptămâni tânăra s-a zbătut între viaţă şi moarte, dar din păcate a pierdut lupta crâncenă pe care a dus-o cu viaţa. După căderea de peste 30 de metri tânăra a intrat în comă, însă surse din spital spun că în urmă cu câteva zile fata se trezise, şi-a recunoscut părinţii şi mai mult a recunoscut că s-a aruncat singură de la etaj. Timp de două săptămâni doctorii de la Spitalul Judeţean s-au luptat zilnic ca fata să îşi revină, însă din păcate totul a fost în zadar pentru că rănile pe care le-a avut i-au fost fatale. Deşi familia a ţinut ca acest caz să nu fie mediatizat, prietenii Sabinei au aflat repede că ea a plecat dintre noi şi încă de ieri, reţelele de socializare s-au umplut de mesaje de condoleanţe şi de poze negre în semn de doliu. Sabina era una dintre cele mai bune eleve ale Colegiului Naţional „Andrei Şaguna” era în clasa a XI-a şi de curând îşi serbase majoratul. Zbor lin, înger frumos!

DREPT LA REPLICĂ

Urmare a materialului de presă difuzat la data de 7 iulie 2016, cu privire la cazul unei tinere din Braşov care a căzut de la etaj, difuzăm prezentul drept la replică, la solicitarea părinţilor fetei de 18 ani, decedată pe 5 iulie. În condiţiile în care o anchetă penală se află în plină desfăşurare, în acest moment nu se ştie cu exactitate dacă a fost vorba despre accident, omor ori suicid.

Folosirea repetată a expresiei – s-a aruncat de la etaj – a fost de natură a induce opiniei publice un mesaj nereal, lipsit de orice fundament. Potrivit părinţilor tinerei,în legătură cu susţinerea potrivit căreia – surse din spital spun că fata se trezise, şi-a recunoscut părinţii şi, mai mult, a recunoscut că s-a aruncat de la etaj, aceasta cuprinde mai multe neadevăruri, fiind total incompatibilă cu realitatea. La cererea expresă a familiei, nici conducerea spitalului, nici departamentul de relaţii cu media nu au dat nici un fel de declaraţii cu privire la starea de sănătate a tinerei. În acest context, indicarea unor pretinse – surse din spital – apare absolut nereală sau, cel mult, se poate referi la surse neautorizate, neavizate şi care, astfel, nu puteau să transmită informaţii reale şi verificate. Afirmaţia – fata se trezise – este cel puţin hazardată şi contrazice toate datele medicale. Aşadar, în condiţiile în care starea neurologică a tinerei fusese grav afectată datorită leziunilor suferite, iar tânăra s-a aflat în permanenţă sub sedare puternică, a afirma că – s-a trezit – sfidează orice logică şi contrazice, flagrant, realitatea. Afirmaţia – şi-a recunoscut părinţii şi, mai mult, a recunoscut că s-a aruncat de la etaj – este absolut neadevărată şi, în egală măsură, revoltătoare. Totodată, leziunile suferite la nivelul bazei craniene, mandibulei, gurii şi laringelui, precum şi intubarea continuă, au făcut absolut imposibilă comunicarea. În concluzie, informaţiile furnizate la ştiri, relativ la – trezirea, recunoaşterea părinţilor şi, mai mult, recunoaşterea faptului că s-a aruncat de la etaj, apar, în primul rând, ca total neverosimile şi contrare tuturor datelor medicale, iar în al doilea rând, demonstrează calitatea şi acurateţea mai mult decât îndoielnică a – surselor din spital – la care s-a făcut referire în cadrul ştirii. Apelul părinţilor fetei este acela ca, pe viitor, să se acorde o mai mare atenţie selecţionării şi verificării surselor în astfel de cazuri în care, prezentarea unor informaţii absolut neadevărate şi revoltătoare, afectează atât memoria persoanei decedate, cât şi starea emoţională a familiei şi apropiaţilor, deja cumplit încercaţi de o asemenea tragedie.

(ecran negru) CERUL ESTE MAI BOGAT CU UN ÎNGER! ODIHNEŞTE-TE ÎN PACE, SABINA!

Comentarii

Ultimă oră