Sari la conținut
sa-dat-start-targului-imobiliar-brasov

Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions organizează cea de-a treisprezecea ediție a Târgului Imobiliar Brașov (TIB), care se va desfășura în perioada 5-8 octombrie, la Brașov Business Park.

La târg participă cei mai mari și reprezentativi dezvoltatori imobiliari din Brașov, agenții imobiliare, bănci care finanțează proiecte imobiliare, producători de mobilă și accesorii, precum și publicații de specialitate.

Ca de fiecare dată, expozanții vin în întâmpinarea brașovenilor cu cele mai bune oferte de case, apartamente, garsoniere, terenuri, mobilier sau paturi, oferte speciale valabile doar în perioada târgului !

Vizitatorii vor regăsi, de asemenea, produse destinate amenajărilor interioare.

Lemnul are un rol important la capitolul amenajări interioare, farmecul acestuia regăsindu-se în “Expoziția Obiectelor de Design” realizate în atelierele TECADE, sub semnătura lui Gheorghe Munteanu.

Două instituții financiare vor participa la eveniment și vor oferi ultimele și cele mai avantajoase pachete și soluții financiare.

În cadrul târgului este amplasat și un punct de informare al I.S.U. “ȚARA BÂRSEI “ BRAȘOV, care va oferi cetățenilor brașoveni informații cu privire la regulile de comportament în caz de cutremur.

Târgul se poate vizita conform următorului program:

• 05-06 octombrie, între orele 12.00-19.00

• 07 octombrie, între orele 10.00-18.00

• 08 octombrie, între orele 10.00-16.00.

Intrarea este liberă !

Comentarii

Ultimă oră