Sari la conținut
roots-revival-in-concert-la-brasov

Roots Revival concertează la Braşov, duminică, 12 noiembrie, începând cu orele 20:00, la Centrul Cultural Reduta.

Concertul face parte din turneul dedicat lansării albumului “Quieter than Silence”. Roots Revival este la al 3-lea album. După “Chapter one – Maramureş” și “Chapter Two - Colors of Maria” (Maria Tănase), care au avut ca sursă de pornire rădăcinile folclorului românesc, “Quieter than Silence”/ “Mai tăcut decât liniștea” prezintă compoziții noi, de inspirație persană și siriană (alepiană), interpretate sinergic la instrumente orientale (ney, setar, oud, kamancheh, percuție iraniană) și contrabas.

“Quieter than Silence” este un proiect muzical independent, multicultural, născut dintr-o poveste de prietenie, dincolo de stereotipuri şi conflicte politice.

Un iranian – Mehdi Aminian şi un sirian - Mohamad Zatari s-au întâlnit în Bucureşti și au început să cânte împreună. Proiectul a căpătat amploare, când Leila Soldevila (contrabas - Franţa), Behnam Masoumi (percuție - Iran) și Zabih Vahid (kamancheh - Iran) au acceptat invitaţia celor doi de a li se alătura. „Quieter than Silence” este o formă de exprimare a compasiunii artiștilor pentru sirienii aflați în suferință, mâhniți și pribegi.

Versurile cântate în versiunea originală, persană și traduse în limba engleză în broșura albumului, aduc un mesaj de dragoste și sunt menite să conecteze oamenii de pretutindeni.

Biletele la concertul de la Centrul Cultural Reduta sunt disponibile la casa de bilete a locatiei.

Preț bilete: 25 lei; 15 lei - cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Comentarii

Ultimă oră