Sari la conținut

Românii sunt invitaţi să voteze identitatea vizuală a Centenarului Marii Uniri

romanii-sunt-invitati-sa-voteze-identitatea-vizuala-a-centenarului-marii-uniri

Românii sunt invitaţi să voteze identitatea vizuală a Centenarului Marii Uniri putând să alegă, începând de miercuri și până duminică, din cele 13 propuneri stabilite în urma unui un concurs de idei, anunţă Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

„Procesul de jurizare se desfăşoară în două etape: în prima etapă, marţi, 22 august 2017, agenţiile au prezentat unui juriu format din experţi propunerile lor, iar acestea au fost punctate în baza unei grile de evaluare.

În cea de-a doua etapă, începând de miercuri, 23 august 2017, ora 8,00, prin accesarea paginii http://centenar.cultura.ro/logo, publicul are posibilitatea de a vota, până duminică, 27 august 2017 ora 23,59, identitatea vizuală pe care o preferă", precizează Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

Votul publicului contează în proporţie de 25 %, iar identitatea vizuală câştigătoare va fi cea care va întruni cel mai mare punctaj în urma celor două etape.

„Centenarul Marii Uniri de la 1918 şi al Războiului pentru Întregirea Neamului este o sărbătoare a tuturor românilor, motiv pentru care fiecare trebuie să aibă posibilitatea de a se implica în alegerea identităţii vizuale care va reprezenta acest important eveniment din istoria noastră naţională şi care va fi folosită pe toate materialele dedicate acestuia", se arată în comunicat.

Comentarii

Ultimă oră