Sari la conținut
romania-a-facut-spectacol-scor-final-05

Naționala de fotbal a României a câștigat, fără drept de apel, cu 5 - 0 al doilea meci jucat în grupa de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018.

În minutul 30, tricolorii conduceau deja cu 4-0. La Erevan, contra Armeniei, a debutat în naţională şi Dorin Rotariu, care a intrat în joc în minutul 67.

Într-un alt meci din grupă, Muntenegru-Kazahstan 5 - 0.

România obține prima victorie în Grupa E și acumulează 4 puncte dupaă 2 meciuri. Marți urmează să jucăm cu Kazakhstan, în deplasare.

Christoph Daum, selecționerul echipei naționale a României, a vorbit după finalul meciului de la Yerevan.

"România a fost foarte motivată, am căutat să marcăm și după primul gol. Băieții s-au dezlănțuit. Dar, e adevărat, nu se întâmplă foarte des să învingi la un asemenea scor. Am făcut multe schimbări, au intrat 3-4 jucători noi, am schimbat și sistemul, am schimbat modul în care ne-am creat ocazii. Sunt foarte bucuros mai ales pentru jucătorii tineri. Cred că naționala trebuie să fie un exemplu și pentru celelalte echipe din fotbalul românesc, în sensul că trebuie utilizați cât mai mulți tineri. Fotbalul romanesc are viitor. Razvan Marin a făcut un meci foarte bun. Și Rotariu a intrat pe parcurs și a avut o evoluție bună. Sunt bucuros să am astfel de fotbaliști la dispozitie. Acum trebuie să demonstrăm în Kazahstan că am făcut un pas înainte. Vrem să evoluăm mai bine de la meci la meci. Este o grupă foarte dificilă și e important să ne gândim deja la următorul meci. Va trebui să fim într-o formă bună atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Muntenegru a învins cu 5-0, am zis înaintea începerii calificărilor că sunt 4 echipe foarte bune. Una dintre ele este România, alta este Muntenegru. Obiectivul este să terminăm în primele două. Cu 7 puncte după 3 meciuri am fi pe drumul cel bun", a spus Christoph Daum la TVR, după meciul din Armenia.

Comentarii

Ultimă oră