Sari la conținut

Rochii de ocazie: cum sa araţi perfect in orice moment

rochii-de-ocazie-cum-sa-arati-perfect-in-orice-moment

Moda reprezintă una dintre constantele prezente în viaţa femeilor, din cele mai vechi timpuri. Deşi unii consideră că doar persoanele cu o viaţă publică activă pentru care imaginea este foarte importantă au nevoie să respecte trendul în materie de ţinută vestimentară şi accesorizare, în ultimii ani, orientarea preferinţelor unui număr din ce în ce mai mare de femei către modă, contrazice această ipoteză. Fiecare femeie îşi doreşte să aibă o apariţie reuşită în mediul public şi să fie privită cu ochi admirativi de ceilalţi oameni, indiferent dacă se află pe stradă, la cumpărături, la serviciu sau la o întâlnire.

Evenimentele oficiale sau de familie sunt din ce în ce mai frecvente, fiind ocazia perfectă pentru femei să îşi etaleze ţinutele vestimentare elegante, accesoriile interesante şi look-ul îngrijit. Urmărind acest trend, industria complexă care se ocupă de îngrijirea frumuseţii femeilor şi de ţinutele lor, cunoaşte în ultimii ani o dezvoltare deosebită. Astfel pentru evenimentele de familie (botezuri, nunţi, zile de naştere, sărbătorirea unei promovări sau a câştigării unui premiu etc.), femeile îşi aleg rochii de ocazie cu multă grijă, în funcţie de tipul de personalitate, de preferinţele personale dar şi de tendinţele în vogă. Rochiile de ocazie sunt comercializate pe piaţa de profil într-o varietate de modele, ţesături şi culori, satisfăcând cele mai exigente gusturi ale clientelei feminine. Astfel, femeile pot alege rochii de ocazie în stil modern, clasic sau vintage, în culori puternice, pastelate sau neutre, realizate din materiale fine (voal sau dantelă), catifea sua ţesături elastice. Croiul şi lungimile rochiilor variază, de asemenea, stiliştii recomandând clientelor să îşi aleagă ţinuta adecvată pentru petrecere, în funcţie de tipul de siluetă şi de tema evenimentului la care participă.

Rochiile de ocazie, care nu lipsesc din garderoba femeilor, sunt accesorizate cu bijuterii interesante, asortate cu stilul rochiei iar look-ul trebuie să fie îngrijit, machiajul şi coafura discrete şi elegante, completând o ţinută reuşită. Pentru a completa cu succes o ţinută, femeile au nevoie de o varietate de produse. Pentru a cumpăra toate cele necesare simplu şi rapid, buymag.ro este magazinul ideal. Manichiura este, de asemenea, un element important al imaginii pe care o femeie o prezintă în public, în acest domeniu, inovaţia fiind prezentă în fiecare zi. Specialiştii în manichiură sunt capabili să execute manichiuri din ce în ce mai atractive, care fidelizează clientela. Cel mai solicitat tip de manichiură este manichiura cu gel lac, printre avantajele acesteia numărându-se următoarele: gelul se poate aplica pe unghiile naturale, uscându-se rapid la aer sau la razele ultraviolete ale lămpilor speciale, durează mult în timp şi se poate realiza foarte repede, prin aplicarea direct pe unghii a trei straturi: bază, culoarea şi lacul. În plus, acest tip de manichiură protejează structura unghiilor şi le întăreşte, prevenind procesul de rupere şi exfoliere a lor, în timp. Manichiura cu lac gel se poate realiza într-o mare varietate de modele şi culori, în funcţie de stilul şi de nuanţele coloristice ale rochiei elegante pentru evenimente speciale.

O rochie de ocazie aleasă în mod adecvat, completată cu o coafură elegantă şi un fard discret, alături de o manichiură fină, pot contura o imagine publică atrăgătoare, pe care fiecare femeie doreşte să o aibă atunci când participă la un eveniment.

Comentarii

Ultimă oră