Sari la conținut

„Rezidenţe de artă contemporană”, vernisaj la Centrul Multicultural

rezidente-de-arta-contemporana-vernisaj-la-centrul-multicultural-al-universitatii-transilvania

Centrul Cultural Reduta organizează și în acest Rezidenţele de artă contemporană. Tematica aleasă pentru ediția a patra a rezidențelor de artă contemporană este „Recontextualizarea patrimoniului etnic și a spațiului istoric românesc în arta contemporană”, iar invitaţia de participare la acest proiect le-a fost adresată artiştilor din Franţa, Germania, Elveţia şi România.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Centrul Cultural German şi Centrul Multicultural al Universităţii Transilvania.

După munca susținută a artiștilor, proiectul se finalizează cu o expoziție de artă contemporană.

Vernisajul expoziției va avea loc la Centrul Multicultural al Universităţii Transilvania, în data de 1 august 2018, începând cu ora 18:00.

Printre artiștii care participă la ediția din anul acesta se numără: Timo Waldner și Rodica Costianu – Elveția, Dana Sereda și Alexandre Grey (Al Gruk) – Franța, Philipp Valenta – Germania, Andreea Medar, Adriana Brăileanu, Silviu Blidaru, Silvestru Munteanu, Daniel Roșca, Diana Roșca și Delia Călinescu din România.

 La deschiderea expoziției va participa galerista Marie Christine Raboud de la Galeria Cathédrale – Fribourg, Elveția și Antigona Silvia Rogozea de la Muzeul Național de Artă Contemporană din București.

Comentarii

Ultimă oră