Sari la conținut

Revenire după 11 ani - „Concert extraordinar Conexiuni”

revenire-dupa-11-ani-concert-extraordinar-conexiuni

Una din formațiile românești cele mai iubite în anii ’80 dar și după ’89, Conexiuni, s-a reunit după 11 ani.

Autorii nepieritoarei balade „Tu”, melodie care a fost inclusă în repertoriile a zeci de alți soliști și trupe, sunt pregătiți să dea ochii cu publicul pe 9 Martie, în Deane's Irish Pub, la Brașov.

Grupul Conexiuni a fost înfiinţat în toamna anului 1983, la Braşov, la iniţiativa studenţilor de atunci, Marcel Boca, Florian Stoica şi Victor Lenghel.

De-a lungul timpului, formația Conexiuni și-a schimbat de mai multe ori componența, ramânând însă în topul preferințelor muzicale.

Trupa brașoveană Conexiuni s-a destrămat inițial în ’87 după un concert cu Dida Drăgan și Compact, însă fanii grupului i-au convins pe membrii trupei să revină la decizia lor.

„Victor Lenghel, bateristul formației și unul din membrii fondatori a avut inițiativa de a reface proiectul iar noi am fost încântați”, povestește Victor Solomon, considerat unul dintre cei mai buni chitariști ai momentului.

„Conexiuni este și va rămâne prima iubire. Chiar dacă piesa „Fosta iubire” a rămas una dintre piesele cunoscute ale trupei”, adaugă Solo, care în pauza luată de Conexiuni a înființat Bosquito și Bandidos.


  Preț bilet: 30 lei
  Rezervări la tel. 0734 010 203
  Concertul are loc joi, 9 martie 2017, de la ora 21, la Deane's Irish Pub & Grill (str. Republicii, nr. 19)

Comentarii

Ultimă oră