Sari la conținut
reunire-si-la-tarlungeni

Dan Bona a strigat adunarea la Tărlungeni! La primul antrenament din 2016, tehnicianul Unirii a avut la dispoziţie 21 de fotbalişti. Printre aceştia, s-au numărat şi nou veniţii Mihoc, Mândru şi Damian. În această iarnă, pe lângă şedinţele tehnice de la baza proprie, oficialii Tărlungeniului au stabilit şi un cantonament centralizat la Tuşnad Băi

Unirea Tărlungeni s-a reunit marţi, la prânz, la propriul stadion. Dan Bona a avut la dispoziţie 21 de jucători la primul antrenament, care a fost unul uşor, de reacomodare la efort.

Faţă de prima parte a sezonului, din lotul Unirii nu mai fac parte Chirciu şi Dănălache, ambii cu contractele reziliate. Pe lista plecărilor mai sunt Muţiu, căruia Rednic i-a întrerupt împrumutul, dar şi Dâlbea, 99% la Rm. Vâlcea.

În schimb, până acum au sosit portarul Levente Mihoc, fundaşul Mândru de la Zagon şi mijlocaşul Alin Damian, de la Hărman. Momentan nou veniţii încă nu au semnat angajamente, urmând ca Dan Bona să-i testeze în perioada următoare.

„Să sperăm că în noul an o să fie cum a fost în ultimele şase jocuri, fără înfrângere. Nu o să putem până la sfârşit, dar o să încercăm să continuăm pe linia aceasta a rezultatelor şi a jocului” - Dan Bona, antrenor Unirea Tărlungeni

Oficialii Unirii Tărlungeni au creionat şi programul de pregătire. Săptămâna aceasta va avea loc vizita medicală, iar până pe 25 ianuarie şedinţele de antrenament se vor desfăşura la baza proprie. De pe 25 şi până pe 5 februarie, fotbaliştii lui Bona vor merge în cantonament la Tuşnad Băi, după care vor începe meciurile amicale.

Până în acest moment, Unirea are stabilite trei partide de verificare: pe 23 ianuarie cu Hărman, pe 30 ianuarie cu Miercurea Ciuc şi pe 5 februarie cu Naţional Sebiş. Momentan, mai sunt discuţii cu CS Afumaţi, dar şi cu alte echipe de Liga a 2-a.

Comentarii

Ultimă oră