Sari la conținut

Republicii, într-un studiu despre cele mai scumpe bulevarde din lume

Într-un top al celor mai „scumpe” bulevarde din lume, la paragrafele referitoare la România, a fost amintită şi strada Republicii din Braşov, cu o chirie pe metru pătrat de 438 dolari/an.


Cele mai scumpe artere din lume

În studiul citat, realizat agenţia imobiliară „Cushman&Wakefield, Healey&Baker”, artera bucureşteană Magheru ocupă locul 35 din cele 226 de artere principale din 45 de ţări din întreaga lume. În Iaşi, chiriile la spaţiile comerciale au avut creşterea cea mai spectaculoasă din Europa la nivelul anului 2004. Bulevardul newyorkez Fifth Avenue şi cel parizian Champs-Elysees sunt cele mai scumpe locuri din lume de unde se pot face cumpărături de sărbători, spun specialiştii agenţiei imobiliare.


Cele mai scumpe artere din România


Pe bulevardul Magheru, patronii spaţiilor comerciale plătesc lunar în jur de 85 de dolari pentru fiecare metru pătrat de spaţiu comercial, adică 1.022 de dolari anual. La paragrafele referitoare la România, au mai fost amintite strada Republicii din Braşov, 438 dolari/an, bd. Ştefan cel Mare din Constanţa, 438 dolari/an, bd. Cuza Voda din Iaşi, 438 de dolari/an şi bulevardul Memorandumului din Cluj, 511 dolari/an.

Comentarii

Ultimă oră