Sari la conținut

Reprezenantii CJ scot la licitație patru grupe de trasee de transport public judetean

reprezenantii-cj-scot-la-licitatie-patru-grupe-de-trasee-de-transport-public-judetean

Demersul vine ca urmare a concluziilor Studiului de trafic/mobilitate și oportunitate pentru efectuarea serviciului de transport public județean de persoane, prin curse regulate, în județul Brașov.


Prima grupă de trasee are ca punct de plecare oraşul Victoria, trece prin localitățile de la poalele Munților Făgăraș, urmează Drumul Național 73 A, tranzitează orașul Zărnești – de unde colectează călători inclusiv din satele brănene, și ajunge la Brașov.


Cea de-a doua grupă de trasee pleacă din municipiul Făgăraș, adună călători din localitățile situate pe ambele maluri ale Oltului și străbate Drumul Național 1, până la Brașov.


Cea de-a treia grupă de trasee porneşte din orașul Rupea, colectează călători din zona de nord a județului și urmează Drumul Național 13, având ca punct terminus Brașovul.


Cea de-a patra grupă include trasee din zona localităților Augustin – Ormeniș – Apața – Măieruș și străbate DN 13, până la Brașov. Presedintel CJ spune ca pregătim cât mai bine lansarea licitației pentru atribuirea traseelor de transport județean de persoane, în așa fel încât la 31 decembrie să putem avea contractele semnate cu prestatorii.

Comentarii

Ultimă oră