Regrete şi suspine pentru învinşi, planuri de acţiune pentru învingători. Aşa poate fi descrisă în doar câteva cuvinte starea de spirit la finalul luptei electorale. Candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean, Nicolae Ţucunel, s-a resemnat şi a declarat că nu va mai candida a doua oară, în schimb susţinătorul lui Ţucunel, Dumitru Puchianu, şi el iniţial candidat, e măcinat de regrete pentru că s-a retras din cursa electorală.
O experienţă interesantă din care a avut multe de învăţat. Aşa descrie candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Nicolae Ţucunel, campania electorală prin care a trecut. Faptul că a pierdut l-a determinat să ia o decizie. ”Nu voi mai candida la Consiliului Judeţean. Nu ştiu ce se poate întâmpla în continuare. Rămân implicat în viaţa publică, poate voi merge înspre Parlament. Poate. Dar toate la timpul lor” a declarat Nicolae Ţucunel, fost candidat la Consiliul Judeţean.
În schimb susţinătorul lui Nicolae Ţucunel, fostul contracandidat în prima parte a campaniei electorale pentru aceeaşi funcţie, Dumitru Puchianu nu este foarte încântat de votul braşovenilor. “Îmi exprim regretul că am acceptat să-mi retrag candidatura” a declarat Puchianu.