Sari la conținut
regiotrans-se-intoarce-pe-sine

Conducerea companiei Regiotrans a anunțat reluarea circulației începând cu data de întâi aprilie pe mai multe rute, inclusiv din județul Brașov. Astfel, începând de miercuri, 1 aprilie, va fi reluată circulația pe traseele Brașov – București Nord și Brașov – Sfântu Gheorghe – Brețcu. În total, circulația va fi reluată pe 15 din cele 50 de rute pe care Regiotrans le opera până pe 16 martie, scrie bizbrasov.ro.

Deocamdată secțiunea mersul trenurilor nu este disponibilă pe siteul operatorului și este posibil ca nu toate trenurile din mersul normal să circule. Compania promite însă că face demersuri pentru reluarea circulației pe toate rutele la capacitate maximă, în cursul lunii aprilie. Decizia de reluare a curselor a fost luată după ce, ieri, ASFR a emis certificatul de siguranta – partea B numarul de identificare UE RO 1220150017 pentru SC Regiotrans SRL.
     O parte dintre rutele operate de Regiotrans sunt rute locale, pe care compania le folosea după ce i-au fost închiriate. Numele companiei Regiotrans a apărut în scandalul de corupţie de la Ministerul Transporturilor.

Comentarii

Ultimă oră