Sari la conținut

„RegioTrans” operează sub un nou brand - „Regio Călători”

regiotrans-opereaza-sub-un-nou-brand-regio-calatori

Una dintre cele mai mari firme private de transport feroviar de persoane din România a trecut recent printr-un proces de rebranding.

Operatorul braşovean Regiotrans operează sub un nou brand - Regio Călători, fiind înfiinţată şi o societate de sine stătătoare cu acest nume în care numele lui Iorgu Ganea, asociat în RegioTrans şi cu probleme penale, nu mai apare.

Regio Călători se recomandă ca fiind cel mai mare operator privat de trenuri şi transport feroviar călători din Braşov către Bucureşti, Arad, Timişoara şi Iaşi.

Compania Regio Călători SRL a încheiat un contract de servicii publice cu Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF) pentru perioada 1 noiembrie 2017 – 2 decembrie 2019.


    Această companie a preluat tot materialul rulant de la RegioTrans şi operează pe aceleaşi rute ca precedenta, iar de la 1 ianuarie 2018 vor opera şi pe ruta Timişoara Nord – Jimbolia.

Regiotrans a avut anul trecut un business de 172,79 milioane de lei (aproximativ 38,5 milioane de euro) şi un profit de 2,79 milioane de lei (aproximativ 620.000 de euro).

Regio Călători SRL este o companie deţinută de Georgeta Tănase, administratorul RegioTrans şi de Dan Colţ, acesta preluând pachetul de acţiuni de la Constantin Ioan Gliga.

Conform informaţiilor publicate de Autoritatea Feroviară Română, pe lângă CFR Călători, RegioTrans, Interregional Călători, Transferoviar Călători şi Softrans, specialiştii AFER au autorizat anul acesta noi companii pentru a transporta călători. Acestea sunt: Regio Călători, Inno Bahn și Astra Trans Carpatic.

Comentarii

Ultimă oră