Acțiunea din Piatra Craiului a cuprins și montarea de săgeți indicatoare și panouri informaționale în zonă.

   Refugiul Diana din Masivul Piatra Craiului a fost reparat de către salvamontiștii zărneșteni, după ce a fost vandalizat de turiști cărora, cu siguranță, le lipsesc și „cei șapte ani de acasă” și iubirea pentru munte.

  Nu doar refugiul situat pe partea nordică a Pietrei Craiului a fost reparat, căci acțiunea a făcut parte dintr-o serie mai largă, care a cuprins activităţile de confecţionare şi montare în teren a săgeţilor indicatoare, înlocuirea stâlpilor de suport pentru acestea, dar şi a panourilor informaţionale, refacerea refugiilor montane. Toate acestea s-au desfășurat la inițiativa reprezentanților Parcului Național Piatra Craiului.

  „Astfel de activități au loc pe tot parcursul anului. De această dată ne-am desfășurat în zona refugiului Diana cu implicarea formaţiei Salvamont Zărneşti, căreia îi mulţumim pe această cale pentru sprijinul acordat. Rugăm turiștii să respecte amenajările de pe suprafaţa Parcului Naţional Piatra Craiului”, au spus îngrijitorii parcului.

     Refugiul Diana este situat în Poiana Curmătura Prăpăstiilor, la nord de creasta Pietrei Craiului, la o altitudine de 1.520 de metri.

   La început a purtat numele de „Refugiul Consomol” și a fost adăpost de vânătoare. În anul 1975 a fost reconstruit de către salvamontiștii și elevii zărneșteni, care au ridicat o cabană cu 20 de locuri, aceasta fiind folosită și ca punct salvamont. În 1980 clădirea a ars, iar pe locul ei a fost construit un refugiu de către vânătorii de munte, fiind înlocuit cu unul nou în 2003, de către Administrația Parcului Național Piatra Craiului. În prezent Refugiul Diana oferă 6-7 locuri la prici, în condiții de bivuac.