Sari la conținut

Recomandări ale polițiștilor pentru acest sfârșit de săptămână

recomandari-ale-politistilor-pentru-acest-sfarsit-de-saptamana

La acest sfârșit de săptămână vor avea loc diverse manifestări publice și ceremonii religioase, cu ocazia sărbătorilor – Boboteaza și Sfântul Ioan.

Polițiștii se vor afla la datorie, pentru a asigura ordinea şi liniştea publică, pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale.

De asemenea, măsurile dispuse în această perioadă au în vedere şi fluidizarea traficului rutier în zona lăcaşurilor de cult.

Poliţiștii le recomandă cetăţenilor care intenţionează să participe la manifestări religioase să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să evite conflictele de orice natură.

Li se recomandă cetăţenilor să nu aibă asupra lor sume mari de bani, iar, pe cât posibil, portofelul să-l păstreze în buzunarul interior al hainei.

Doamnelor le este recomandat să fie atente la genţi și poşete, iar celor care se deplasează cu autoturismul până în apropierea lăcaşului de cult polițiștii le recomandă să nu lase la vedere bunuri de valoare.

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri şi să parcheze doar în locurile special amenajate.

Comentarii

Ultimă oră