Sari la conținut

Recitalul de la ora cinci, de la Muzeul „Casa Mureșenilor”, dedicat Zilei Femeii

recitalul-de-la-ora-cinci-de-la-muzeul-casa-muresenilor-dedicat-zilei-femeii

Opera Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” îi invită pe iubitorii muzicii, miercuri, 6 martie 2019, de la ora 17.00, la muzeu, la Recitalul de la ora 5, intitulat „Te cânt, Femeie!”.

Evenimentul muzical va fi susținut de artiștii Operei Brașov: Mădălina Bourceanu – soprană, Corina Klein – soprană, Cristina Roșu – mezzosoprană, Carmen Topciu – mezzosoprană, Liviu Iftene – tenor, Valentin Marele – bariton, alături de Nora Vlad – actriță și Simona Patriche – pianistă.

 Soliștii vor interpreta fragmente muzicale din operele „Boema” de G. Puccini, „Nunta lui Figaro” de W.A. Mozart, din operetele „Vânzătorul de păsări” de K. Zeller, „Silvia” de E. Kalman, dar și lied-uri pe versuri de Mihai Eminescu: „Pe aceeași ulicioară” de V. Teodorian și „De ce nu-mi vii” de Gh. Dima sau „Mama mea dragă” de F. Donceanu.

Biletele pentru Recitalul de la ora 5 se găsesc la Muzeul „Casa Mureșenilor” (Piața Sfatului nr. 25), înainte de eveniment.

Preț bilete:


 - elevi, studenţi: 2 lei
 - adulţi: 5 lei
 - pensionari: 3 lei

Biletele se vând la sediul Operei, str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268/419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor (în cazul în care rămân bilete disponibile).

Comentarii

Ultimă oră