Sari la conținut

Recitalul de la ora 5 și „Micuța Dorothy”, spectacolele începutului de săptămână

recitalul-de-la-ora-5-si-micuta-dorothy-spectacolele-inceputului-de-saptamana

Miercuri, 9 mai, de la ora 17, la Muzeul „Casa Mureşenilor”, Opera Braşov îi aşteaptă pe melomani la Recitalul de la ora 5, intitulat „Cărările dragostei”.

Printre interpreți se numără solistele Operei Brașov, soprana Cristina Radu și mezzosoprana Sonia Hazarian, alături de actriţa Nora Vlad, iar la pian se va afla Simona Patriche.

În programul recitalului, melomanii se vor delecta cu fragmente muzicale din operele „Werther” de Massenet, „Samson şi Dalila” a lui de Saint-Sens, dar şi cu „Cinci melodii populare greceşti” de Ravel, dar şi cu „Banalités” şi „Les chemins de l’amour” de Poulenc.

Biletele se pot procura cu o oră înainte de începerea recitalului, de la Muzeul „Casa Mureşenilor” și au prețuri cuprinse între 2 și 5 lei.

De asemenea, marţi, de la ora 17 şi miercuri, de la ora 11, în Sala Operei, cei mai mici dintre spectatori, împreună cu părinţii sau bunicii sunt aşteptaţi la spectacolul „Micuţa Dorothy”, după „Vrăjitorul din Oz” de Frank Baum, pe muzica compozitorului Marius Ţeicu şi un scenariu scris de Silvia Kerim.

Cei mici vor avea astfel ocazia să vadă că ţara marelui vrăjitor este plină de lucruri minunate, dar şi de primejdii, pe care le înfruntă, împreună, Dorothy, căţeluşul Ţic-Ţic, Sperie-Ciori, Omul de Tinichea şi Leul cel Fricos.

Ei vor trece prin tot felul de încercări pentru a ajunge la Vrăjitorul din Oz – cel care le poate îndeplini dorinţele. În cele din urmă, dovedindu-şi isteţimea, mărinimia şi curajul, fiecare dintre ei îşi transformă visele în realitate.

Comentarii

Ultimă oră