Sari la conținut

RCS&RDS majorează prețul abonamentului la pachetul HBO

rcsrds-majoreaza-pretul-abonamentului-la-pachetul-hbo

RCS&RDS va crește din 1 mai 2015 tarifele extraopțiunilor HBO și HBO MaxPack, canale TV care aparțin rețelei americane de televiziune Home Box Office, ca urmare a aprecierii dolarului american în fața monedei naționale. Astfel, abonamentele Digi TV prin satelit care includ extraopțiunea HBO, se vor majora cu 2 lei/luna (de la 11 la 13 lei), iar cele prin cablu digital vor creste cu 5 lei/luna (de la 8 la 13 lei). De asemenea, abonamentele prin cablu digital care includ extraoptiunea HBO MaxPack vor creste cu 4 lei/luna (de la 10 la 14 lei). Drept compensație, RCS&RDS anunță că abonații la Digi Net și Digi TV care au una din extraopțiunile HBO vor primi ca beneficiu la pachetul existent, acces nelimitat la conținutul video disponibil pe platforma online HBO GO.

„Începând din data de 1 mai 2015, tarifele aferente extraopțiunilor HBO și HBO MaxPak din oferta de televizine Digi TV, vor fi modificate atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei care optează începând de astăzi pentru una dintre cele doua extraopțiuni. Noile tarife pentru extraopțiunile HBO sau HBO MaxPak se vor regăsi în facturile clienților emise pentru luna mai, 2015. Creșterea tarifelor este cauzată de fluctuațiile cursului de schimb al monedei naționale în raport cu principalele valute, în special raportat la dolarul american. Compania RCS & RDS își asigură clienții că depune toate eforturile pentru a le oferi beneficii la pachetele de servicii și se preocupă să îmbunătățească permanent calitatea serviciilor, precum și să mențina tarifele la valori cât mai accesibile”, se arată în comunicatul transmis miercuri de RCS&RDS. Conform cursului de schimb mediu lunar afișat de Banca Națională a României, dolarul american a crescut de la 3,2299 lei, în aprilie 2014, la 4,0933 în luna martie 2015.
„Clienții care nu sunt de acord cu această modificare au dreptul să renunțe la extraopțiunile HBO sau HBO MaxPak fără plata vreunei despăgubiri, în termen de 30 de zile de la momentul intrării în vigoare a noilor tarife”, se mai arată în comunicatul RCS&RDS.

Comentarii

Ultimă oră