Sari la conținut
razvan-popa-validat-pentru-primaria-brasov

În cadrul Biroului Permanent Naţional al PSD, organizat vineri la Braşov, liderul naţional al partidului, Liviu Dragnea, a anunţat validarea lui Răzvan Popa, preşedinte executiv al PSD Braşov şi consilier local, ca fiind candidatul pentru Primăria Braşov.

„În ceea ce priveşte Braşovul, domnul Răzvan Popa este cel care ne va reprezenta la aceste alegeri. Este tânar, are 38 de ani şi multă determinare să facă ceva bun pentru acest oraş. Într-adevar, în toamna trecută am declarat aici la Braşov că nu aş vota la alegerile locale cu niciunul dintre cei trei candidaţi de la acea vreme (Sorin Susanu, Răzvan Popa, Cătălin Leonte) care se aflau în competiţia internă pentru desemnare. Şi asta pentru că modul în care se prezentau cei aflaţi în cursă nu era convingător pentru mine. Răzvan, îmi e clar, este singurul care a evoluat dintre cei trei, ştie exact ce vrea, ştie exact ce să facă în fruntea Primariei. Avem încredere în Razvan Popa în care şi noi şi organizaţia judeţeană Braşov am investit încredere şi îi dorim succes. Da, categoric l-aş vota “, a declarat Dragnea.

Conducerea PSD reunită la Braşov a mai discutat agenda parlamentară promovată de partid, politica de alianţe şi atitudinea formaţiunii faţă de votul în doua tururi la locale.

Comentarii

Ultimă oră