Sari la conținut
rasnov-o-statiune-fashion

Luni seară, la București, s-a desfășurat Gala Premiilor Fashion TV, acordate turismului românesc. ,,Fashion TV Tourism Awards 2012″ a fost organizat de Fashion TV România, în colaborare cu ANAT, FAPT, FPTR, OPTBR și ANTREC și a premiat cele mai ,,fashion” locații, eve­ni­men­te și destinații turistice pentru anul 2012, dar și cele mai puternice contribuții la dez­vol­ta­rea și promovarea turismului românesc. La categoria stațiuni turistice, premiile au fost câștigate de către Mamaia și de Râșnov.

,,Suntem onorați că am devenit o stațiunea montană ,,fashion”. Până la urmă istoria și sporturile de iarnă, obiectivele noastre turistice cele mai importante, au fost și vor rămâne la modă în toate țările turistice. Acest premiu este o onoare pentru noi, aprecierea presei, indiferent de domeniu, este și un criteriu pentru alegerea destinațiilor turistice, atât în țară, cât și în străinătate. De asemenea, premiul demonstrează că eforturile noastre de a avea o ofertă de agrement cât mai bogată și agreabilă au început să ne aducă aprecierea celor mai importante asociații de pe piața turistică din România. Până acum eram un oraș cu ștaif, de acum putem să spunem că suntem și o destinație turistică la modă” a declarat primarul staţiunii Râşnov, Adrian Veștea.

Premiul special al juriului a fost acordat Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism si Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului ( FAPT),  in colaborare cu partenerii, pentru succesul Campaniei „Vacanta in tara mea” care a reusit sa produca cele mai performante promotii de vanzari ale industriei turistice din Romania, pe fondul incurajarii turistilor romani de a calatori in Romania.  Printre categoriile premiate s-au mai aflat: cel mai fashion hotel, premiul  pentru turism rural, distinctie speciala pentru cea mai importanta investitie in turismul montan, cele mai bune servicii oferite de un hotel din Bucuresti, cea mai fashion companie aeriana (Fly Dubai), doua premii speciale acordate celor mai importanti investitori in domeniul hotelier in 2012,  premiul de excelenta pentru o personalitate cu o activitate extraordinara in turismul romanesc - Viorel Paunescu. Din juriu au facut parte reputati specialisti din industria turismului, care au avut de deliberat intr-o competitie foarte stransa.


„Prima zi a galelor a fost si cea in care au fost decernate premiile pentru turismul romanesc. Acest eveniment de anvergura internationala, reuseste sa creeze cadrul adecvat pentru promovarea Romaniei turistice. Milioane de telespectatori au putut urmari decernarea acestor premii si i-au cunoscut pe premianti in direct, gratie realizarii unor clipuri speciale care au fost difuzate in toate cele peste 180 de tari in care a fost transmis evenimentul. Gala premiilor Fashion Tv pentru turism a devenit prin  deschiderea internationala si anvergura participarii, un adevarat reper de promovare, pe care ni-l dorim multiplicat sub cat mai multe forme pe pietele-tinta, inclusiv cu sustinerea ministerului de resort” a declarat , Corina Martin, presedinte ANAT.

Galele Bucharest Fashion Week fac parte din circuitul international, alaturi de Paris Fashion Week, Milano Fashion Week, London Fashion Week, Madrid Fashion Week si este transmis in peste 180 de tari din intreaga lume.

Comentarii

Ultimă oră