Sari la conținut

Ramona Gabor, animatoare în Dubai, pe 200 de euro?! Cum răspunde bruneta la acuzaţii

ramona-gabor-animatoare-in-dubai-pe-200-de-euro-cum-raspunde-bruneta-la-acuzatii

Recent, au apărut zvonuri că Ramona Gabor (27 e ani) ar fi animatoare în Dubai sau clientă falsă în cluburile de lux de acolo. Cei care au văzut-o prin cluburi, în timpul petrecerii de Halloween, susțin că a dansat cot la cot cu animatorii.

Ramona Gabor ar fi fost plătită cu 200 de euro pentru prestația ei, potrivit antenastars.ro. Modelul a avut o reacție acidă pe contul ei personal de Facebook, cu privire la aceste afirmații pe care ea le consideră absolut halucinante:

„Bună tuturor! Ştiu că Halloween-ul a fost acum câteva zile dar, dacă tot am avut un costum atât de reuşit încât ziariştii din România s-au grăbit să aprecieze că de fapt eu în Dubai sunt dansatoare în cuşcă , am zis să mai postez nişte cadre din seara cu pricina. Dragi ziarişti, eu apreciez faptul că mă consideraţi o persoană plină de talente. Din păcate, dansul nu este chiar punctul meu forte deşi sincer, mi-ar fi plăcut foarte mult. În seara respectivă am dansat (nu în cuşcă şi nu atât de bine încât să fiu plătită cu două sute de euro). Fiind seara de Halloween , 100% dintre invitaţi au fost costumaţi şi 90% dintre noi am făcut poze cu cuşca minune... Cam asta e tot - nimic interesant, nimic de dat la ziar. Am o viaţă absolut normală, frumoasă care sincer, nu cred că este atât de sclipitoare sau dimpotrivă, dezordonată încât să fie dată la ziar. Vă pup pe toţi cu drag”.

sursa: click.ro

Comentarii

Ultimă oră