Sari la conținut
radu-hossu-la-mix-actual

"Interlopi cu ceafa lată m-au amenințat și m-au înjurat de de toate, s-au spus minciuni despre mine pe internet, nu e ușor, dar eu nu renunț" - Radu Hossu, la Mix Actual.

Un tànăr mai degrabă firav și timid, care prinde o forță magică în fața mulțimii și care a reușit să mobilizeze mii și mii de brașoveni care și-au strigat în stradă nedreptatea.

Alții, mult mai mulți, îl susțin ...virtual.

Are curaj și are forță, nu câștigă banii de la stat, dar nici de la Soroș (deși și-ar dori, mărturisește, zâmbind asumat) și s-a înscris la 30 de ani la Științe politice, pentru că vrea să facă politică așa cum scrie la carte.

Progresist indubitabil, își caută drumul și prietenii cu care să facă lumea un pic mai bună. Deocamdată cu un ONG cu care să se zbată pentru educație politică și civică. Pentru că relele vin din ignoranță.


"Country, before party! - țara, înaintea partidului. Asta este credința occidentală a politicianului. Voi lupta să se întâmple asta și la noi. Iar politicianul incompetent să plece acasă, să nu mai mintă, mandat după mandat, să nu mai vină cu scuze , să nu mai dea vina pe alții." - spune deja celebrul activist brașovean.


Radu Hossu - un pui de politician care promite să se avânte mult mai înalt!

O emisiune de păstrat!


https://www.youtube.com/watch?v=M4wR2dSy1_Y

Comentarii

Ultimă oră