Sari la conținut

Radiatoare electrice cu rocă vulcanică AMASS – inerție termică mare, facturi mici!

radiatoare-electrice-cu-roca-vulcanica-amass-inertie-termica-mare-facturi-mici

Toata lumea cauta solutii de incalzire cat mai avantajoase din punct de vedere financiar, avand in vedere ca pretul electricitatii si cel al gazelor creste in fiecare an.

AMASS va ofera posibilitatea de a reduce consumul cu pana la 40% datorita noii generatii de radiatoare electrice cu roca vulcanica, tehnologie germana.

Acestea fac parte din categoria solutiilor de incalzire moderne si extrem de performante in Europa de Vest, produsele fiind o adevarata noutate la noi in tara.

Avantajele acestui sistem unic se datoreaza rocilor vulcanice care au o inertie termica foarte mare.

Ce inseamna acest lucru in termeni obisnuiti?

Ei bine, radiatoarele vor continua sa degaje caldura chiar si dupa ce au fost oprite. Mai exact, ele isi vor mentine temperatura constanta inca minim 30 de minute din momentul in care s-a intrerupt alimentarea cu energie electrica. Prin urmare, se va inregistra o economie de energie electrica considerabila, dovada fiind facturile mult mai mici.


Roca vulcanica se distinge prin faptul ca acumuleaza caldura si o cedeaza treptat, iar drept urmare se va inregistra un consum mult mai mic. De altfel, aceste radiatoare electrice cu roca vulcanica au un consum de energie de cel mult 35 de min/ora, ceea ce ii ofera un randament atat de ridicat.

Fiind dotate cu o termocupla, radiatoarele se opresc din functionare in momentul in care temperatura ajunge la 80 ˚ C. Cu toate acestea, caldura va persista aproape o jumatate de ora, timp in care dumneavoastra va veti bucura de un confort termic superior.


Acest sistem de incalzire este destinat in special spatiilor care trebuie incalzite intr-un timp cat mai scurt, dar poate fi ideal si pentru spatii de birouri, locuinte, hale si alte incaperi. Astfel, roca vulcanica care se caracterizeaza prin cel mai ridicat indice de inertie termica, ofera confortul termic dorit mai repede decat v-ati astepta.

Radiatoarele se incalzesc repede, iar incaperea va fi inundata de caldura in scurt timp, temperatura fiind mentinuta fara probleme timp de aproximativ o ora.


Este interesant de stiut ca roca vulcanica se foloseste si la saune, tot datorita capacitatii crescute de a-si mentine temperatura. De aceea, specalistii germani au decis sa utilizeze acest tip de roca la realizarea unor radiatoare care vor inmagazina caldura, dar nu vor permite acesteia sa se piarda.

Asadar, radiatoarele electrice au in componenta tablete cu roca care au rolul de a mentine caldura o vreme cat mai indelungata.


In ceea ce priveste designul acestor radiatoare, designul lor este unul simplu. Materialul folosit are un model cu striatii, ceea ce asigura balanta dintre caldura de convectie si caldura radiata. Sunt elegante si se integreaza perfect in orice decor, astfel ca va fi o adevarata placere sa le aveti in locuinta dumneavoastra.


Asadar, aceste radiatoare electrice cu roca vulcanica AMASS produse in Germania va garanteaza un consum redus de energie cu pana la 30 %-40% fata de radiatoarele ce folosesc gazul ca sursa de alimentare.

Locuinta dumneavoastra va fi incalzita intr-un timp scurt, iar temperatura se va mentine mult timp, ceea ce reprezinta un adevarat beneficiu financiar, dar si din punct de vedere al confortului propriu.

Comentarii

Ultimă oră