Sari la conținut

QUEEN OF HEARTS - va fi lansată pe TIFF Unlimited

queen-of-hearts-va-fi-lansata-pe-tiff-unlimited

Queen of Hearts / Dama de cupă, o dramă daneză controversată, multipremiată internațional, va fi lansată de Transilvania Film în premieră în România pe TIFF Unlimited, începând cu 25 noiembrie. Filmul va fi disponibil pe unlimited.tiff.ro pentru publicul larg în sistem pay-per-view, cu un bilet digital care costă 15 lei și care este valabil 72 de ore.


Dama de cupă va avea și două avanpremiere online: pe 22 noiembrie pe platforma Cinema Elvire Popesco (Elvire Chez Vous) și pe 23 noiembrie pe cea a Cinema Arta din Cluj (Arta – Acasă).


Filmul este o puternică dramă psihologică și o are în centru pe Anne, o avocată de succes specializată în drepturile copiilor și adolescenților, a cărei viață de familie pare perfectă alături de Peter, soțul ei medic, și de cele două fetițe gemene ale lor. Dama de cupă este distribuit în România de Transilvania Film și poate fi văzut în premieră națională pe TIFF Unlimited începând cu 25 noiembrie.


TIFF Unlimited este platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania, disponibilă online și în aplicațiile iOS și Android (mobile și TV), cu un catalog de filme independente, premiate, actualizat constant. Platforma poate fi accesată pe bază de abonament lunar sau anual. Detalii pe unlimited.tiff.ro.

Comentarii

Ultimă oră