Sari la conținut

Puşti prea tari. "Stegarii" au remizat alb la U Cluj

pusti-prea-tari-stegarii-au-remizat-alb-la-u-cluj

Stegarii au făcut un joc mediocru pe „Cluj Arena”, etalând un fotbal monoton, fără ocazii prea mari de gol. Doar Puţanu (6) a înviorat puţin spiritele, dar şutul său a lovit doar bara lui Niczuly şi până la final, s-a putut consemna doar revenirea pe gazon a lui „Pele” Buga.

Etapa a 9-a din Liga a 2-a a fost din nou perfectă pentru FC Braşov. Mediaşul a fost învinsă acasă de FCM Baia Mare, însă degeaba, pentru că "stegarii" nu au putut profita de acest pas greşit. În schimb, Rm. Vâlcea a bătut la Mioveni, Chindia a câştigat cu FC Bihor la "masa verde", iar calculele promovării s-au complicat teribil.

Etapa 9 - Rezultate

Universitatea Cluj - FC Braşov 0-0

Unirea Tărlungeni - FC Caransebeş 1-1

Gaz Metan Mediaş - FCM Baia Mare 0-1

CS Mioveni - CSM Rm. Vâlcea 0-1

Şoimii Pâncota - Olimpia Satu Mare 0-1

UTA BD Arad - Metalul Reşiţa 5-1

Chindia Târgovişte - FC Bihor 3-0 (nep,)

În clasament, galben-negrii sunt pe locul 6, cu 14 puncte, ultimul care asigură prezenţa în play-off. Baia Mare e lider cu 21 de puncte, fiind singura echipă neînvinsă până acum, fiind urmată de Rm. Vâlcea (18 pct,), Chindia (17), UTA BD Arad (16) şi Olimpia Satu Mare (14).

Echipa folosită de FC Braşov la U Cluj

Căucă – David, Hlinca, Puţanu, Letan – Avram (59 Ene), Poverlovici (c), V. Munteanu (82 Buga), Olteanu – Codoban, Matei.

Antrenor: Adrian Szabo.

Comentarii

Ultimă oră