Sari la conținut

Prostituatele din Gară, conduse din penitenciar

Aflat în spatele gratiilor pentru proxenetism, încă din 2008,  Ciprian-Mihai Feraru, a continuat să-şi conducă reţeau de prostituate  din zona Gării Braşov prin intermediul locotenenţilor săi, coordonaţi  prin telefon, potrivit adevarul.ro.

Capul reţelei, dupa gratii. Din Penitenciarul Codlea, Feraru stabilea  locurile de agăţat clienţi, tariful şi plătea avocaţi pentru fetele  prinse de politie. Se ocupa chiar şi de găsirea clienţilor. Locul unde  fetele – multe dintre ele minore – primeau instrucţiuni era Restaurantul  Trifan din Gară. Aici, ajutoarele şefului reţelei, prostituata Ana  Maria Timofte şi Paul-Robert Albert racolau fete tinere care vagabondau  sau cerşeau prin zonă, la cazau într-o garsonieră a lui Ferearu, apoi le  obligau să se prostitueze.

Cu cât cotizau „fetitele”. O minoră din reţeaua proxenetului a  „cotizat” timp de un an şi opt luni, până a rămas însărcinată, cu  aproximativ 50.000 de euro, din încasările pe care le făcea practicând  sexul plătit. Şi celelalte „fetiţe” din zonă, care încercau să-şi  practice cea mai veche meserie din lume în zonă, erau obligate prin  violenţă să accepte protecţia lui Feraru. Una dintre acestea a depus o  plângere, explicând că a fost permanent ameninţată şi bătută, pentru a  accepta să dea o parte din profit. Taxa zilnică de protecţie a  prostituatelor din zona Gării varia între 30 de lei şi 50 de lei.

Comentarii

Ultimă oră